ARES Tersanesi Teknik Gezisi | 12.12.2023

Bölümümüz, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 09.30'da ARES Tersanesi'ne eğitici bir teknik gezi düzenlendi. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı alanında uzmanlaşan öğrenciler, bu ziyaret sırasında son derece yaratıcı bir yaklaşımla tasarlanmış yatları inceleme fırsatı buldu. Ayrıca, denizcilik ve marin sektörünün derin dünyasına girerek yat iç mekan tasarımı konusunda ufuklarını genişletme imkanı yakaladılar. Öğrencilerimize yat inşasındaki prosedürleri dikkatle inceleme fırsatı veren teknik gezimiz, heyecanlı ve yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Bizi konuk eden nazik ARES ekibinden; teknik gezimizde bize eşlik eden Yat İç Mimarı Ayşe KAYA’ya, İnsan Kaynakları Uzmanı Bilge DÖNMEZ’e ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Dündar YALÇIN’a en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Gezi sırasında öğrencilerimiz, tasarım ve işçiliği birleştiren konseptleri, tasarlanan detayların titizlikle uygulanmasını ve yat iç tasarımlarında kullanılan malzemelerin estetik nüanslarını öğrendi. ARES Tersanesi'nin sağladığı bu ayrıcalıklı fırsat öğrencilerimizin sektöre dair bilgi birikimini artırdı ve aynı zamanda yat iç mekan tasarımına dair fikirlerinin gelişmesi konusunda teşvik etti. Sektör-üniversite iş birliğimiz sayesinde öğrencilerimizin ARES ailesi ile olan irtibatı, mesleklerine kalıcı bir katkı yapmıştır.