DAMEN Tersanesi Teknik Gezisi | 07.11.2023

Bölümümüz tarafından DAMEN Shipyards'a 7 Kasım 2023 tarihinde saat 10.00'da düzenlediğimiz unutulmaz tersane teknik gezimizde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencilerimiz, iç mekân tasarımının sınırlarını genişleterek geleceklerine yön verirken, zarafetle işlenmiş yat tasarımlarının büyülü dünyasına adım attılar. Tekne üretim süreçlerini yakından tanıma fırsatı bulduğumuz teknik gezimiz, 3. sınıf öğrencilerimizin merak ve heyecan dolu katılımıyla gerçekleşti. Gezimiz boyunca bizi nazikçe ağırlayan İrem BAYRAM'a, bizimle incelikle bilgi ve birikimlerini paylaşan Yat İç Mekân Koordinatörü F. Ülker BOZDOĞAN'a, İç Mimar Mertcan SEÇER'e, Onurcan SES'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Gezi sırasında, tekne iç mekân tasarımlarında kullanılan malzemelerin estetik incelikleri, uygulanan sistemlerin özenle düzenlenmiş detayları ve tasarımın işçilik ile harmanlandığı yönergeler hakkında derinlemesine bilgiler edindik. DAMEN Shipyards'ın sunmuş olduğu bu benzersiz deneyim, öğrencilerimizin sadece mesleki bilinçlerini değil, aynı zamanda yaratıcı vizyonlarını da geliştirmelerini sağladı. Büyük başarılara imza atmış DAMEN ailesi ile tanışarak oluşturduğumuz sektör-üniversite iş birliğinin bu örneği, öğrencilerimizin gelecekteki projelerinde ve kariyerlerinde aydınlatıcı bir iz bıraktı.