Oryantasyon Programı | 02.10.2023

Bölümümüz, 2 Ekim 2023 tarihinde saat 10:00'da başlayan eğitici bir oryantasyon programı ile birinci sınıf öğrencilerini karşıladı. Birinci sınıflarımız, danışmanlarının öncülüğünde gerçekleşen bu bilgilendirici programa katıldı. Oryantasyon sunumu, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı eğitimine kapsamlı bir genel bakış sunarak, pratik, teorik ve stüdyo derslerini ve içeriklerini aktardı. Öğrenciler, akademik yolculuklarında rehberlik etmeye hazır akademisyenler ve sektör profesyonellerinden oluşan bir ekiple tanıştı.

Oryantasyon programı, bölümümüzün işleyişini derinlemesine anlatırken, üniversitemizin resmi web sitesi, diğer dijital ortamlar; Instagram, YouTube, e-posta, Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) ve Üniversite Bülten Sistemi (UBS) gibi iletişim kanallarını, öğrencilerin bilgilendirilmesi amacıyla aktardı. Program ayrıca akademik ve mesleki başarı için yönergeler konusunda bilgiler sundu. Öğrencilere, interaktif bir soru-cevap oturumu ile doğrudan akademik kadroyla etkileşim imkanı tanındı.

İç Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden temsilcilerin katılımı ile üniversite-sektör iş birliği sayesinde, yeni öğrencilerimizine meslek ve eğitim hakkında tanıtım sağlandı. Öğrencilerimiz, hem tam zamanlı hem de yarı zamanlı öğretim üyeleri ile iletişim kurma imkanı yakaladılar. Oryantasyon programı, İç Mimarlık alanındaki geniş olanaklara dair faydalı bir keşif sunarak, akademik yolculuğu zenginleştiren temel bir deneyim oldu. Bu etkinliği değerli kılan öğretim üyelerine ve sektör profesyonellerine içten teşekkürlerimizi sunarız. Öğrencilerimiz için işbirlikçi ve ilham verici bir akademik ortam oluşturma yolunda kararlılığımızı sürdürüyoruz.