Antalya Bilim Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencileri, sektörle olan etkileşimlerini artırmak amacıyla 31 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te "Vitra Artema Güvercinler İnşaat" firmasında düzenlenen teknik gezide bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, mezunumuz İç Mimar İrem Özsoy'un da çalıştığı bu firma, duvar, tavan ve zemin tasarımlarında kullanılan seramikler ile vitrifiye elemanlarının üretimine odaklanmaktadır. Öğrencilere, söz konusu elemanların teknik özellikleri ve genel kullanım alanları hakkında detaylı bilgiler sunularak, sektörün dinamikleri hakkında bilinçlenmeleri amaçlanmıştır.

Bu tecrübe, üniversitemizin sektör-üniversite iş birliğini güçlendirmek adına gerçekleştirdiği önemli etkinliklerden biri olmuştur. Öğrenciler, sahada edindikleri bilgilerle akademik eğitimlerini pekiştirmenin yanı sıra, sektördeki gelişmeleri de yakından takip etme fırsatı bulmuşlardır. Söz konusu etkinlik, Antalya Bilim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencilerinin sektöre adaptasyon süreçlerini hızlandırmayı ve mesleki becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir.

Bu değerli gezide bilgi paylaşımında bulunan Güvercinler Vitra firması yetkililerine ve özellikle de mezunumuz İç Mimar İrem Özsoy'a teşekkür eder, sektör-üniversite iş birliğinin sürdürülebilir şekilde gelişimine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyarız.