Wangan ile Tasarım Söyleşisi | 11.12.2023

Wangan Studio ile 11 Aralık 2023 tarihinde, saat 13:30'da gerçekleştirdiğimiz “İç Mekanlarda Deneyim Tasarımı” başlıklı tasarım söyleşimizde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencilerimiz, tasarım dünyasında öne çıkan seçkin bir firma olan Wangan Studio ile etkileşime geçme ayrıcalığı yaşadı. Katılımcılar arasında, Wangan Studio'nun İç Mimarları ve kurucu ortakları olan Mert Can Uz Yıldırım, Kerem Özerler ve Kutay Yorulmaz yer aldı. Tasarım söyleşimiz, çevrimiçi platform üzerinden pek çok öğrencimizin katılımıyla gerçekleşti ve fikir alışverişine elverişli, dinamik bir ortam oluştu.

İstanbul merkezli kurulan Wangan Studio ile tasarım söyleşimizde, iç mimarlıkta deneyim tasarımına odaklanan yenilikçi yaklaşımlar ile, konsept tasarım, proje ve iç mekan düzenleme konusunda kapsamlı bilgiler edindik. Özel araştırma metodolojileri aracılığıyla, kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarını analiz etme ve kullanıcıların markalarını nasıl kurup büyüteceklerine dair ipuçları verdiler. Bu bütünsel yaklaşım, tasarım söyleşisi boyunca öğrencilerimize aktarıldı.

Tasarım söyleşimiz öğrencilerimize değerli fikirler sunarak, iç mekanlarda deneyim tasarlamayı daha iyi anlamalarını sağladı. Wangan Studio tarafından paylaşılan bilgiler, öğrencilerimize profesyonel yaşamlarında uygulanmak üzere teşvik eden bir ilham kaynağı oldu.