Yöntime ile Tasarım Söyleşisi | 09.11.2023

Mimari yönlendirme sistemleri konusunda uzman YönTime ile "Yönlendirme/Tabela" başlığı altında 9 Kasım 2023 tarihinde saat 13:00'te, bir tasarım sohbeti gerçekleştirdik. Katılımcılar, İç Mimar Nazlıcan Atalar ve Endüstriyel Tasarımcı Efdal Akçay, ile zengin içerikli bir söyleşi yaptık. Bu etkileşimli söyleşi, table ve yönlendirme alanındaki karmaşık dünyaya dair çok değerli bilgiler sundu.

YönTime şirket profesyonelleri, tabela ve yönlendirme sistemleri konusunda uzmanlaşmış öncü bir şirket olarak, söyleşi boyunca kendi uzmanlıklarını, tecrübelerini paylaştılar. Yalnızca yönlendirme ürünleri satmakla kalmayan YönTime, kullanıcılara en iyi hizmeti sunmanın, kullanıcı deneyimini artırmanın ve özgün bir şirket kültürünü geliştirme amacının önemini vurguladı. Başarılı bir tasarımın, yalnızca yönlendirme çözümü sunmakla kalmayıp, aynı zamanda kullanıcılara, çalışanlara, iş ortaklarına ve topluma uzun vadeli, sürdürülebilir mutlu bir yaşam sağlamak olduğunu vurgulamışlardır.

Bu tasarım sohbeti, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencilerimiz için tabela ve yönlendirme sektörüne dair fikirler elde etme fırsatı sağladı. YönTime’dan; İç Mimar Nazlıcan Atalar’a, Endüstriyel Tasarımcı Efdal Akçay katkıları için teşekkür ederiz. Bu ve benzeri etkinliklerimizde paylaşılan bilgi ve ilham, tasarım programlarımızda bütünsel, sektörle iş birliği içerisinde bir eğitim sunmaya devam etmektedir.