“Otizmli Öğrenciler için Özel Arayüzler” Yarışmasında Finalist Olan Öğrencilerimiz

Baba Yapı sponsorluğunda TMMOB İçmimarlar Odası Genel Merkezi, Tohum Otizm Vakfı ve Değer Otizm Derneği iş birliğiyle bu sene birincisi düzenlenen “Otizmli Öğrenciler için Özel Arayüzler” yarışmasının ilk 10’u 15 Şubat 2024 günü açıklandı.

2023-2024 Güz Dönemi'nde Dr. Öğr. Üyesi Yaren Şekerci'nin yürüttüğü IAED 3301 İç Mekânda İnsan Faktörü dersi kapsamında öğrenciler yarışmaya katılım sağlamıştır. İlk 10 arasına, Antalya Bilim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü 3. Sınıf öğrencilerimizin de tasarımlarının girdiğini bildirmekten mutluluk duyarız.

Toplam 10 öğrencimizin, bireysel ya da grup olarak katılımlarıyla toplamda gerçekleştirdikleri 5 tasarım, ilk 10’da yer aldı.

Anelya Mussayeva, Buse Özimir ve Gizem Yaşadur “Rainbow”, Fatıma Balaban ve Müge Gül Özyurt “Dört Eğlence Bir Masada”, Neslihan Oktar ve Rana Gökay “Eşsiz Renkler”, Türkü Yılmaz “Çok Amaçlı Oyun Masası” ve Cansu İnceyavuz ve Tuba Kaya “Duyusal Duvar Paneli” isimli tasarımlarıyla finalist olmaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.