TraMod Awards 2023, TraMod Academy | 2023

Antalya Bilim Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencilerimiz Melike Taş ve Okan Şenkaya TraMod Academy yarışmasında üçüncülük ödülünü kazanmışlardır.

TraMod Academy, mimarlık ve tasarım alanında gelenek ile modernite arasındaki etkileşimi vurgulayan TraMod Awards 2023'ün kazananlarını gururla duyurdu. TraMod (Gelenek + Modernite), tasarım sektöründe bu iki önemli unsuru dinamik bir şekilde bir araya getiren uluslararası bir platform olarak hizmet vermektedir. Bu yılki yarışma, özellikle öğrencilere yönelik olarak düzenlenmiş olup, tasarlanmış veya henüz kavramsal aşamada olan iç mekan ve endüstriyel ürün tasarım projelerinde gelenek ile modernitenin etkileşiminin somut ve soyut etkilerini keşfetmeyi amaçlamaktadır.

TraMod Awards 2023, tasarım dünyasının geleceğini şekillendirecek yeni yeteneklere odaklanmayı hedeflemektedir. Bu yılın ödülü, Antalya Bilim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünde öğrenim gören Melike Taş ve Okan Şenkaya'ya verildi. Yapay zeka kullanarak kendi orijinal perspektiflerini yansıtan tasarımlar üreten bu öğrenciler, Üçüncülük Ödülü’nü kazanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.