TraMod Awards 2023, TraMod Academi| 2.12.2023

TraMod ACADEMY tarafından düzenlenen TraMod AWARDS 2023'ün longlist projeleri açıklandı!

Mimarlık ve tasarımda gelenek ve modernite arasındaki etkileşimleri inceleyen uluslararası bir akademi olan TraMod [Tradition + Modernity), bu yıl öğrenci kategorisinde gelenek ve modernlik arasındaki etkileşimin görünüm veya anlam veya projelerin iç yönlerinde hissedilebildiği yapılı veya inşa edilmemiş İç Mekan Tasarımı ve Endüstriyel Ürün Tasarımı projelerine de odaklanan bir yarışma düzenledi.

Tramod Akademi tarafından tasarım dünyasının geleceğine yön veren yetenekleri öne çıkarmak amacıyla düzenlenen Tramod Awards 2023 tasarım yarışmasının longlist proje sonuçları açıklandı. Bu yılın kazananları arasında, yapay zeka araılığıyla ürettikleri tasarımları kendi özgün bakışlarıyla değerlendirerek dikkat çeken bölüm öğrencilerimizden Melike Taş ve Okan Şenkaya yer aldı.