Antalya Bilim Üniversitesi Mimarlık Bölümü tarafından MKE Pil Fabrikası yapısında gerçekleştirilen Bitirme Projesi Sergisi

Mimarlık Bölümü Bitirme Projesi kapsamında Otonomi/Heteronomi teması üzerinden Antalya Dokuma bölgesindeki MKE Pil Fabrikası Yerleşkesi ele alınmıştır. Öğr. Gör. Alper Gülle koordinatörlüğünde, Prof. Dr Ayşe Sağsöz, Prof. Dr. Salih Ofluoğlu, Doç. Dr. Ayşe Esin Kuleli, Dr. Esin Bölükbaş Dayı, Öğr. Gör. Funda Ayanak Kaya yürütücülüğünde ve Arş. Gör. Serim Aygen Kiştin asistanlığında gerçekleştirilen bitirme projeleri sergisine katkı sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Sergimizi ziyaret eden Kepez belediye başkanımız Sayın Hakan Tütüncü, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Yüksek, Mimarlar Odası Antalya Şubesi Başkanı Sayın Hasan Çerçiler, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve Akdeniz Serbest Mimarlar Derneği Kurulu Üyeleri başta olmak üzere tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.