2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Uçuş Harekat Yöneticiliği 1. Sınıf 1. Grup Ders Planı için tıklayınız.

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Uçuş Harekat Yöneticiliği 1. Sınıf 2. Grup Ders Planı için tıklayınız.

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Uçuş Harekat Yöneticiliği 2. Sınıf 1. Grup Ders Planı için tıklayınız.

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Uçuş Harekat Yöneticiliği 2. Sınıf 2. Grup Ders Planı için tıklayınız.

UHY 256 Uçuş Harekat Uygulamaları ve Rota Alıştırmaları Dersi (Southwind Airlnes için tıklayınız.

ÖNEMLİ: Birinci grupta yer alan öğrenciler, birinci grupta ki herhangi bir dersine katılmadığı takdirde bu dersi ikinci grupta alamaz.  Aynı durum ikinci grupta yer alan öğrenciler için de geçerlidir. Gruplar arası geçiş yapılmamaktadır. Programa uyulması zorunludur.

UHY Programı bünyesinde verilen dersler üniversitemiz ana kampüsünde (Döşemealtı yerleşkesi) programda belirlenen sınıflarda yapılacaktır.

Sertifikasyon dersleri için 15 kontenjan sınırı bulunmaktadır.

Ders saatleri veya günleri ile ilgili olan değişiklikler üniversitemiz tarafından öğrencilere tanımlanan e-posta adresleri üzerinden duyurulur.

Ara-sınav takvimi süreç içerisinde planlanıp web sayfası ve e-posta adresleriniz üzerinden tarafınıza iletilecektir.

*Ulusal tatil günleri için ders günü planlanıp duyurulacaktır.