Ders |
Teori |
Pratik |
AKTS |
|
TRM 102 |
Yönetime Giriş |
3 |
0 |
6 |
TRM 108 |
Sanitasyon, Hijyen ve İş Güvenliği |
3 |
0 |
4 |
TRM 112 |
Turizme Giriş |
3 |
0 |
5 |
TRM 110 |
İletişime Giriş |
2 |
0 |
5 |
TRM 229 |
Örgütsel Davranış |
3 |
0 |
5 |
TRM 223 |
Yiyecek ve İçecek Yönetimi I |
2 |
1 |
4 |
TRM 224 |
Yiyecek ve İçecek Yönetimi II |
3 |
2 |
5 |
TRM 226 |
Turizmde Bilişim Teknolojileri II |
0 |
2 |
5 |
TRM 222 |
Otel Operasyon Yönetimi |
3 |
0 |
5 |
TRM 331 |
Hizmet Pazarlaması |
3 |
0 |
5 |
TRM 333 |
Gelir Yönetimi |
3 |
2 |
5 |
TRM 302 |
Turizm Ekonomisi |
3 |
0 |
5 |
TRM 335 |
Tüketici Davranışı |
3 |
0 |
5 |
TRM 401 |
Yatırım Proje Analizi |
3 |
0 |
5 |
TRM 405 |
Modern Yönetim Teknikleri |
3 |
0 |
5 |
AE 4XX |
Alan Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
AE 3XX |
Alan Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
Toplam |
41 |
7 |
84 |
Ders |
Teori |
Pratik |
AKTS |
|
GAST 101 |
Gastronomiye Giriş |
3 |
0 |
5 |
GAST 103 |
Beslenme İlkeleri |
3 |
0 |
5 |
TRM 108 |
Sanitasyon, Hijyen ve İş Güvenliği |
3 |
0 |
4 |
GAST 104 |
Gıda Bilimi |
3 |
0 |
5 |
GAST 200 |
Yaz Stajı I |
1 |
0 |
5 |
GAST 207 |
Yiyecek Tarihi I |
2 |
0 |
3 |
TRM 223 |
Yiyecek ve İçecek Yönetimi I |
2 |
1 |
4 |
TRM 227 |
Pazarlamaya Giriş |
3 |
0 |
5 |
GAST 204 |
Yemek Kültürü |
2 |
0 |
3 |
GAST 212 |
Menü Planlama |
3 |
0 |
4 |
GAST 309 |
Restoran Operasyonu ve Girişimcilik |
2 |
0 |
4 |
TRM 335 |
Tüketici Davranışı |
3 |
0 |
5 |
GAST 310 |
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satış ve Pazarlama |
3 |
0 |
3 |
TRM 304 |
İnsan Kaynakları Yönetimi |
3 |
0 |
5 |
GAST 407 |
Gıda Mevzuatı |
2 |
0 |
5 |
GAST 409 |
Gastronomi için Bilişim Teknolojileri |
2 |
1 |
4 |
GAST402 |
Tesis Yönetimi ve Tasarımı |
3 |
0 |
5 |
AE 3XX |
Alan Seçmeli |
3 |
0 |
3 |
AE 3XX |
Alan Seçmeli |
3 |
0 |
4 |
AE 4XX |
Alan Seçmeli |
3 |
0 |
4 |
AE 4XX |
Alan Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
Toplam |
55 |
2 |
90 |