8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Antalya Bilim Üniversitesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Antalya Bilim Üniversitesi Döşemealtı Kampüsü’nde İnsan Kaynakları Departmanı’nın düzenlediği ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinliğinde üniversitedeki tüm akademisyenler, idari personeller ve öğrenciler etkinliğe katıldı. Günün anlam ve önemine uygun olarak Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek bir konuşma gerçekleştirdi. Yüksek “Kadın, var olduğumuz günden bu yana hayatı paylaştığımız, beraber ürettiğimizdir. Ne yazık ki günümüzde kadınlar birçok zulme, işkenceye uğramakta. Bir öz eleştiri yapmamız gerekirse günümüzde erkekler ve kadınlar eşit şartlarda çalışırken, kadınlar evde bir de ev işi ile uğraşmakta. Eğer hayat ortaksa işler de ortaktır. İş bölümü mutlaka yapılmalı. Aslında böyle tek bir gün ile değil 365 gün kadınlarımızın kıymetini bilmeli ve onlara değer vermeliyiz. Ancak yıllardır kutlanan bugünü bizler de unutmayalım,365 gün gözümüz gibi bakmalıyız. Ben de gününüzü kutluyorum. Daha huzurlu, sağlıklı ve mutlu günler dilyorum” dedi.