Antalya Bilim Üniversitesi' nde Yaşlılar Haftası

Antalya Bilim Üniversiteli gençler, yaşlılarını unutmadı

Antalya Bilim Üniversitesi 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası’nda yaşlıları unutmadı.

Antalya’da bulunan huzurevlerinde ikamet eden yaşlı kadın ve erkek misafirler Döşemealtı Kampüsü’nde ağırlandı. İlk olarak Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, akademik kadro ve öğrenciler ile birlikte yaşlı misafirler birlikte kahvaltı etti. Misafirlerle tek tek sohbet eden Prof. Dr. İsmail Yüksek “Yaşlılarımız bizim başımızın tacı. Onları bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Bugün öğrencilerimiz ile birlikte onlara güzel bir gün yaşatmak istedik. Gençlerimizle birlikte yaşlılarımıza tüm ülke olarak vermemiz gereken değeri bir kez daha hatırlatarak altını çizmek istiyorum” dedi.

Yapılan kahvaltının ardından Antalya Bilim Üniversitesi Kampüsü’nde güzel havanın tadını çıkaran yaşlılar, üniversite öğrencileri ile birlikte bol bol dans etti.