Antalya Bilim Üniversitesi Oryantasyon Programı Başarıyla Gerçekleştirildi

Antalya Bilim Üniversitesi, 24-25 Eylül tarihlerinde yeni katılan öğrencilerin okula adaptasyonunu sağlamak ve idari birimlerimiz hakkında bilgilendirmek amacıyla oryantasyon programı düzenledi.

Program, üniversitemizin farklı birimlerinin tanıtımı, kampüs olanakları ve akademik hayat hakkında bilgilendirmelerle zenginleştirildi. Yeni öğrenciler, alanında uzman akademik kadro ve idari personelle tanışma fırsatı bulurken, kampüs hayatına dair merak ettikleri soruları da yanıtlayabildi.

Etkinlikte ayrıca sosyal ve kültürel aktiviteler hakkında bilgi verildi. Öğrenciler, üniversite yaşamında önemli bir yere sahip olan kulüpler ve organizasyonlar hakkında bilgi alarak, yeni arkadaşlıklar kurma imkânı buldular.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak, yeni öğrencilerimizin başarılı bir akademik yaşam sürmeleri için gereken desteği sağlamaya devam edeceğiz. Oryantasyon programının, öğrencilerimizin üniversite hayatına hızlı bir giriş yapmalarına katkıda bulunacağına inanıyoruz.

Tüm yeni öğrencilerimize, Antalya Bilim Üniversitesi ailesine hoş geldiniz diyoruz!