Canada YORK Üniversitesi – CIFAL ve Antalya Bilim Üniversitesi iş birliği ile açılacak sertifikalı yaz dersi

Kanada York Üniversitesi - CIFAL ile Antalya Bilim Üniversitesi arasında imzalanmış olan ikili işbirliği anlaşması kapsamında 26-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında “İnsani Yardım ve Acil Durum Müdahale Operasyonları Simülasyonları” mikrokredi online dersine üniversitemiz öğrencileri 100 Dolar karşılığında kayıt olabilecektir. CIFAL York, 2020 yılında York Üniversitesi tarafından Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) ve York Bölgesi iş birliğiyle kurulmuştur. CIFAL York, BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda afet riski, acil durum yönetimi, insani eylemler, sağlık, kalkınma, çevre ve iklim değişikliği gibi alanlarda eğitim ve araştırma olanakları sunmaktadır.

Dersi başarı ile tamamlayan tüm öğrencilerimize Kanada York Üniversitesi - CIFAL tarafından sertifika verilecektir.

Ders bilgilendirme ve online kayıt sayfası için tıklayınız