Erasmus, ISO ve Mühendislik Fakültesi Oryantasyonları Yapıldı

Antalya Bilim Üniversitesi’nde, 26 Ekim Cuma günü gelen Erasmus öğrencileri ile birlikte, tüm Uluslararası Öğrenciler için Oryantasyon Programı düzenlendi.

Farklı ülkelerden üniversitemize okumak için gelen öğrenciler birbirleriyle tanışma ve üniversiteyi daha iyi tanıma fırsatı buldu. Erasmus Ofisi ve Uluslararası Öğrenci Ofisi’nin katkılarıyla hazırlanan bu oryantasyon programında ayrıca Mühendislik Fakültesi de bölümlerini tanıtarak, mühendislik fakültesinde okuyan yabancı öğrencilerine çok daha detaylı bilgi verildi. İşletme Bölüm Başkanı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Işilay Talay Değirmenci’nin konuşmasıyla yapılan açılışın arkasından ‘Üniversitemize Hoş Geldiniz’ pastası kesildi ve farklı dillerde söylenen şarkılar ile birlikte Uluslararası Öğrenciler birlikte eğlenme fırsatı buldu. 

Daha sonra sırası ile Nergis Kahraman Uluslararası Öğrenci Ofisi’nin ve Yağmur Yazgı Kaya ise Erasmus Ofisi’nin sunumlarını gerçekleştirdi. Oryantasyon programına, Mühendislik Fakültesi’nden de Bilgisayar Mühendisliğini temsilen Dr. Öğr. Üyesi Sn. Fadi Al-Turjman, Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölümünü temsilen Dr. Öğr. Üyesi Jehad Mahmoud Hamamreh, Endüstri Mühendisliği Bölümünü temsilen Ar.Gör. Ümran Kaya ve İnşaat Mühendisliği Bölümünü temsilen de Ar.Gör. Özgün Akdeğirmen katıldı.

International Club ve Bilim Media Society’nin de tanıtımının yapıldığı gün, Uluslararası Öğrenciler için verilen akşam yemeği ile sona ermiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.