Erasmusdays Etkinlik Takvimi

#Erasmusdays kapsamında 15, 16, 17 Ekim tarihlerinde Antalya Bilim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü’nün gerçekleştireceği etkinlik takvimini kontrol etmeyi ve etkinliklerimize katılmayı lütfen unutmayınız.

As part of #erasmusdays events that will be held simultaneously all over the world, on 15, 16 and 17 October. Remember to review the event calendar created by Antalya Bilim University and kindly participate in our events!

#ERASMUSDAYS NEDİR?

Erasmus Günlerinin bu yıl 15-16-17 Ekim 2020 tarihlerinde tüm Avrupa'da yararlanıcı kurumların gerçekleştireceği etkinliklerle kutlanacak. Erasmus Günleri etkinlikleri ile Erasmus+ Programınının, Erasmus+ projelerinin ve yararlanıcı hikayelerinin daha görünür hale gelmesi, her kesimden Erasmus+ yararlanıcısının projelerinin sonuçlarını ve hikayelerini yerelde paylaşması beklenmektedir.