Etkili İletişim ve Duygu Kontrolü Semineri

Antalya Bilim Üniversitesi Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi’nin düzenlediği Etkili İletişim ve Duygu Kontrolü eğitimi gerçekleşti.  Hotel Su’da düzenlenen etkinlikte Antalya merkez ve ilçelerinde görev yapmakta olan Ortaöğretim Rehberlik ve Psikolojik Danışmanları katıldı. Eğitimde ilk olarak Dr. Öğretim Üyesi Emel Özdemir ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ adlı bir sunum yaparken üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Kaplan ‘İletişimin Nöro-Linguistik Kodları’ adlı bir eğitim gerçekleştirdi. Son olarak Klinik Psikoloji Uzmanı Dr. Mehmet Şakiroğlu ‘Akılcı Duygu Kontrolü’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’in misafirlere plaketlerini takdim ettiği eğitimde katılımcılara katılım belgesi verildi.