Genç ISTAC Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışmasında ABU Hukuk Fakültesi Mezunlarının Başarısı

ABU Hukuk Fakültesi mezunları Genç ISTAC tarafından düzenlenen, “VIII. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışmasında” önemli başarılar elde etti.

4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde sekizincisi düzenlenen Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması’nda (GTAY) Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunlarından Furkan UYSAL, Mert Osman GEBEŞ, Mert Osman GEBEŞ,  Ogün AYDIN katılmış, takımlara Dr.Öğr.Üyesi Mine KARAYALÇIN, Araştırma Görevlileri Mustafa BİLGİN ve İrem YÜKSEL koçluk etmiştir.

Antalya Bilim Üniversitesi takım halinde “Dilekçeler” aşamasında 8. “Duruşmalar” aşamasında da 7. olmuştur.

“İlk etap duruşmaları” kategorisinde de Mert Osman GEBEŞ bireysel puanlamada 5. Furkan UYSAL da 7. Olmuştur.

Kıymetli mezunlarımızı başarılarından dolayı kutluyor ve onları yetiştiren akademisyenlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

Bilim ışığında yeni ufuklara - ABU!