HIBIT 2018 Sempozyumu düzenlendi

25-27 Ekim 2018 tarihlerinde Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek'in onursal başkan olduğu, açılış konuşmasını rektör yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur'un gerçekleştirdiği, ABÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Cesim Erten ve Doç. Dr. Hilal Kazan'ın konferans eşbaşkanları oldukları ve ABÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen 11th International Symposium on Health Informatics and Bioinformatics, HIBIT 2018, konferansını Hotel Su, Antalya'da gerçekleştirdik.
Konferansa yurtiçi ve yurtdışından 32 farklı üniversite ve araştırma merkezinden yaklaşık 140 akademisyen katıldı.

Biyoinformatik ve sağlık bilişimi alanlarında on birinci yılında HIBIT'18 (The International Symposium on Health Informatics and Bioinformatics) Sempozyumu bu popüler alanlarda çalışan akademisyenleri, araştırmacıları ve sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi ve tıp, biyoloji ve bilişim alanlarında ihtiyaç duyulan sinerjiyi yaratmayı hedeflemektedir. HIBIT bu alanda birkaç konferanstan biridir. HIBIT sağlık bilişimi ve biyoinformatik alanlarının hem teorik hem de pratik yönlerinin tartışılması, araştırılması ve geliştirilmesi adına düzenlenir ve aynı zamanda bu alandaki araştırmacılara diğer araştırmacıları takip etme şansı sunmaktadır. HIBIT 2018, konferansı bu yıl Antalya Hotel Su’da gerçekleştirildi. Antalya Bilim Üniversitesi’nin katkıları ile düzenlenen bu organizasyonda emeği geçen akademisyenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.