Rehber Öğretmenler Buluşması Gerçekleştirildi.

Rehber Öğretmenler Buluşması Gerçekleştirildi.

Antalya Bilim Üniversitesi, Turizm Fakültesi ve Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle ile hazırlanan, "Turizm Fakültesi ve Rehber Öğretmenler Buluşması" bugün Döşemealtı Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte, turizm sektöründeki gelişmeler, sektörün nitelikli iş gücü ihtiyacı, Üniversitemizin Turizm Fakültesi bölümlerinde verilen eğitimin içeriği ve sağlanan imkanlara yönelik konulara değinildi.

 

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Er’in katılımları ve ilde yer alan Özel Liseler ile Devlet Liseleri’nden davet edilen rehber öğretmenler ve idarecilerin  katılımıyla gerçekleşen toplantıya yoğun ilgi gösterildi.

 

Antalya Bilim Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcımız - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bike Kocaoğlu, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Er ve Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Yüksek’in açılış konuşmaları ile başlayan etkinlik, Turizm İşletmeciliği Dr. Öğretim Üyesi Gözdegül Başer’in “Turizm ve Gastronomi Alanları: Eğitim ve İş İmkanları” konulu sunumu ile devam etti.

Turizm Projelerinden Sorumlu Rektör Danışmanımız ve Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi  Sayın Demet Ceylan’ın moderatör olarak yönettiği “Turizm Sektöründe Nitelikli İşgücü İhtiyacı” isimli panelde, Turizm sektörünün profesyonelleri ile iş gücüne yönelik durum değerlendirmesi yapıldı. Doktor Öğretim Üyesi Murat Kaplan'ın "Farkındalıklı Öğretmen İletişimi" konulu semineri ile devam eden etkinlik, Rehber öğretmenlerimize yönelik kampüs gezisi ile sona erdi.