Dünya ölçeğinde yaşanan COVİD 19 pandemisi, tüm insanlığın sağlığı üzerinde büyük etkiler yaratırken, pek çok konuda da etkisini sürdürerek devam etmektedir. Yeni normal kavramı kapsamında, COVİD 19 salgını ve alınacak önlemler hakkında bilinç sahibi olmak büyük bir önem taşımaktadır

Bu bağlamda, konu hakkında daha odaklı bir farkındalık yaratmak ve salgının son durumuna yönelik güncel bilgi sağlanması açısından; Çocuk Kan ve Genetik Hastalıkları Uzmanı, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duran CANATAN Hocamızın katılımları ile COVİD 19 Güncel Bilgiler semineri gerçekleştirilecektir.

Seminere ilişkin detaylar aşağıda yer almaktadır. Seminer aynı zamanda Antalya Bilim Üniversitesi Youtube hesabı üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecektir.

Seminer Adı:  COVİD 19 Güncel Bilgiler

Konuşmacı: Prof. Dr. Duran CANATAN

Yer : Antalya Bilim Üniversitesi - Konferans Salonu

Tarih: 08.12.2021 -  Çarşamba

Saat: 14.00

Konferans Konu Başlıkları:  COVİD 19 pandemisine genel bakış, coronavirüs genetiği, mutasyonlar, aşı ve bağışıklık, son durum hakkında değerlendirme.