1.Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (İngilizce) Öğretim Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

2.Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (İngilizce) Öğretim Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

3.Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (İngilizce) Araştırma Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

4.Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Bilgisayar Programcılığı Programı (Türkçe) Öğretim Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

5.Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet Programı (Türkçe) Öğretim Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.