2022-1-TR01-K131-HED-000060401 numaralı Erasmus Projesi kapsamında, Erasmus Personel Eğitim Alma Faaliyeti için 4 personel asil (Hibeli), 15 personel yedek olarak listede yer almıştır. Erasmus Personel Ders Verme Faaliyeti için 3 akademik personel asil (Hibeli), 2 akademik personel ise yedek olarak listede yer almış olup isim listeleri maskeli olarak ektedir. Erasmus Program Kurulunun 20.02.2024 tarihli 2400002135, 2400002139 numaralı yazılar ile almış olduğu kararda yer alan ölçütlere istinaden puan hesaplaması yapılmış ve seçilen personel en yüksek puandan en düşük puana göre sıralanmıştır. Değerlendirme sonucu toplam 7 üniversite personeli değişimden hibeli olarak yararlanmaya hak kazanmış olup 17 personel de yedek olarak yer almaktadır. Değişimlerin proje bitiş tarihi olan 31 Temmuz 2024'e kadar gerçekleşmesi gerekmektedir.

Personel Değişimi için başvuran araştırma görevlilerimizin ders verme yetkisi olmadığı için sadece eğitim alma faaliyetinden yararlanabilmektedirler.

Ders Verme Hareketliliği Nihai Liste için tıklayınız.

Eğitim Alma Hareketliliği Nihai Liste için tıklayınız.

Önemli:

• Başvuru esnasında sadece başvuru durumu “tamamlanmış” olarak gözükenler değerlendirmeye alınmış olup, “aktif ve güncelleme” yazan başvurular ise değerlendirmeye dahil olmamıştır,
  • Yedek listesinde ismi yer alan personeller, hibe almamak şartı (zero grant) ile de Erasmus+ Değişiminden yararlanabilirler,
  • Aynı puana sahip kişiler, Antalya Bilim Üniversitesi’ndeki çalışma süreleri dikkate alınarak sıralanmıştır,
  • Davet mektubu olmayan personel 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 17.30’a kadar karşı kurumdan davet mektubunu almalı ve Erasmus Koordinatörlüğü’ne mail yolu ile iletmelidir. Edilmediği takdirde, yedek listesinden personel seçimi yapılacaktır. Mevcutta kabul mektubu olan fakat kurumda değişiklik yapmak isteyen personeller, yeni davet mektuplarını da değişim tarihinden en geç 1 ay öncesine kadar Erasmus Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir. Lütfen vize süreçlerini dikkate alarak değişiklik talebinde bulununuz. Daha sonrasında değişiklik kabul edilmeyecektir.

Gerekli Belgeler;

• Kabul Mektubu (Acceptance/ Invitation Letter- Kabul edildiğiniz kurum tarafından hangi tarihler arasında eğitim alacağınızı ya da ders vereceğinizi belirtir.)
  • Staff Training – Teaching Belgesi kurum ile iletişime geçilerek tam bir şekilde-eksiksiz doldurulmalıdır. (Davet mektubu alındığı takdirde mail ile gönderilecektir.)
  • Değişimden yararlanmadan önce; Vakıfbank’ta Euro hesabınız olmalıdır. Toplam alacağınız hibenin 80%’i hesabınıza yatırılacak, geri kalan %20’si ise değişiminizi bitirip evraklarınızı tamamladığınızda hesabınızda olacaktır.

Daha fazla bilgi almak için mail atabilir, 1204’ü arayabilir ve/veya Erasmus+ Koordinatörlüğü’nü ziyaret edebilirsiniz.(RGS-21/ Rektörlük)