Prof. Dr. Eşref DEMİR'in TÜBİTAK-1002-Hızlı Destek Programı kapsamında yapmış olduğu çalışmalar Journal of Applied Toxicology dergisinde yayına kabul edilmiştir

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Üyesi ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Eşref DEMİR’in, TÜBİTAK-1002-Hızlı Destek Programı kapsamında yapmış olduğu "Mechanisms and biological impacts of graphene and multi-walled carbon nanotubes on Drosophila melanogaster: oxidative stress, genotoxic damage, phenotypic variations, locomotor behavior, parasitoid resistance, and cellular immune response" başlıklı çalışması Journal of Applied Toxicology (2020 Impact Factor: 3.446) dergisinde yayına kabul edilmiştir.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak Prof. Dr. Eşref DEMİR'i tebrik ediyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.