1. İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Psikoloji  Bölümü Araştırma Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.
  2. Sivil Havacılık Yüksekokulu Pilotaj Programı Öğretim Görevlisi ilanları için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.
  3. Meslek Yüksekokulu, Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.
  4. Meslek Yüksekokulu, İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.
  5. Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğretim Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.
  6. Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.
  7. Meslek Yüksekokulu, Ağız ve Diş Sağlığı Programı Öğretim Görevlisi ilanı için adayların Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.