1.Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Ameliyathane Hizmetleri Programı Öğretim Görevlisi ilanına başvuran adayların Ön Değerlendirme Sonuçları tıklayınız.

2.Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Anestezi Hizmetleri Programı Öğretim Görevlisi ilanına başvuran adayların Ön Değerlendirme Sonuçları tıklayınız.

3.Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, İlk ve Acil Yardım Programı  Hizmetleri Programı Öğretim Görevlisi ilanına başvuran adayların Ön Değerlendirme Sonuçları tıklayınız.

4.Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Dişçilik Hizmetleri Bölümü, Ağız ve Diş Sağlığı Programı Öğretim Görevlisi ilanına başvuran adayların Ön Değerlendirme Sonuçları tıklayınız.