Antalya Bilim Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezimizin ücretsiz çevrim içi etkinlikleri kapsamında ‘Self-DISCOVERY: Kariyer için öz-farkındalık' konulu seminerimiz Uzm. Psikolojik Danışman Zeynep Ayça TERZİOĞLU’nun moderatörlüğünde, HR Metrics Kurucu Yöneticisi İzzet Giray Uyar ve HR Metrics Psikolojik Destek Direktörü Funda Yılmaz'ın değerli katılımı ile 21 Ekim 2021 tarihinde Microsoft Teams üzerinden gerçekleşecektir.

Verimli olacağına inandığımız bu seminerimizi kaçırmamanızı öneririz.

Self-DISCOVERY Semineri ile kariyer yolculuğunda ilk adımlarını atmaya hazırlanan öğrencilerimizin çalışma hayatında karşılaşacağı; kişilik profilleri, yetkinlik, yetenek ve değerler arasındaki farklar, test ve envanterlerin işe alım sürecindeki etki alanları, bireyin gelişim alanları gibi temel kavramlarla tanışmalarını ve bu süreçleri özgüven ile doğru yönetmelerini sağlamak hedeflenmektedir.

⭐Seminerimiz sadece Antalya Bilim Üniversitesi öğrencilerine yönelik ve ücretsizdir.

⭐Seminer süresince bulunan katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

⭐Genel davranış, yönetim, iletişim, uzaktan çalışma yetkinliklerinin yanı sıra motivatörler ve çalışma prensiplerini ölçen Discovery Kişilik Analizi bu etkinlik özelinde 20 katılımcıya ücretsiz bir şekilde uygulanacaktır.

⭐Başvuru linki: https://forms.gle/dcsxgt65rfcDhem7A

⭐Bilgi için counseling@antalya.edu.tr

adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.