“Beyin Odaklı Gürültü Sinyallerinin Nöronlar Arasındaki Etkileşimdeki Rolünün Enformasyon Teorisi Kullanılarak İncelenmesi” adlı TUBITAK 1001 Projesi kapsamında Antalya Bilim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Sinirbilimi ve İşaret İşleme Laboratuvarlarında tam zamanlı görev yapacak ve Türkiye’deki bir üniversitede yüksek lisansa kayıtlı olan öğrenci aranmaktadır. Adayların Elektrik, Elektronik, Bilgisayar Mühendisliği ve/veya Sinirbilimi alanlarından en az birinde eğitim almış olması, ileri derecede İngilizceye sahip olması ve programlama konusunda deneyimli olması beklenmektedir. Proje 24 aylık olup başvuracak adayların iki referans isminin bulunduğu özgeçmişlerini deniz.gencaga@antalya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.