ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

 

            Üniversitemiz Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Araştırma Görevlisi kadroları için giriş sınavı “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in 11. maddesine göre yapılmış olup, aynı Yönetmeliğin 12. maddesi uyarınca ilgili sınav jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda başarı sırasına göre asil ve yedek olarak belirlenen adayların bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

 “Asil” olarak kazanan adayların açıktan veya naklen atanmak istediklerini belirtir bir dilekçe ekinde aşağıda istenilen evraklar ile 18.05.2022 tarih (Çarşamba günü saat 17.30) mesai bitimine kadar Üniversitemiz İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne (Ana Kampüs, Rektörlük Binası Zemin Kat) şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

İSTENİLEN EVRAKLAR

  1. Başvuru Dilekçesi Dilekçe Formatı için Tıklayınız... 

  2. Özgeçmiş (YÖK Formatında)

  3. Nüfus cüzdanı fotokopisi

  4. 6 adet vesikalık fotoğraf (son altı ayda çekilmiş)

  5. İkametgâh belgesi ( E-Devlet üzerinden alınacaktır)

  6. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet üzerinden alınacaktır)

  7. Adli Sicil Kaydı (Sabıka Kaydı Belgesi) (E-Devlet üzerinden alınacaktır)

  8. Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (tecil veya terhis belgesi) (E-Devlet üzerinden alınabilir)

  9. Tüm Diploma veya mezuniyet belgelerinin aslı veya noter onaylı suretleri

  10. Transkript belgelerinin aslı veya noter onaylı suretleri

  11. Sağlıkla ilgili evraklar 

  1. Antalya Vakıfbank Antalya Şubesinden açılmış olan hesaba ait IBAN No

Resmi Gazete İlan Tarihi

22.04.2022

Resmi Gazete İlan Sayısı

31817

  Birim

Turizm Fakültesi

  Bölüm/Program

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  Kadro Unvanı

Araştırma Görevlisi

  Nihai Değerlendirme Sonucu

Detaylar İçin Tıklayınız...