2022-2023 eğitim öğretim yılı güz dönemi yatay geçiş başvuruları ve değerlendirme kayıt işlemleri boş kalan kontenjanlar nedeniyle aşağıdaki tarih aralıklarına uzatılmıştır. Yatay Geçiş Başvurusu yapmak isteyen ya da kayıt işlemlerini kaçırmış olan öğrencilerimiz ilgili tarih aralıklarında başvuru için istenen belgeler ile bizzat başvuruda bulunmalıdır.

Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: 15 Eylül 2022-21 Eylül 2022

Yatay Geçiş Başvurularının Değerlendirmesi: 22 Eylül 2022-23 Eylül 2022

Yatay Geçiş Kayıt Tarihleri: 26 Eylül 2022-27 Eylül 2022

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

1. Başvuru formu

2. Lise diplomasının kopyası (Öğrenci işlerinden ASLI GİBİDİR yapılmalıdır)

3. Kayıtlı olduğu programa ait güncel öğrenci belgesi(Son 1 ay içerisinde alınmış olmalıdır)

4. Transkript ve ders içerikleri (Öğrenci işleri tarafından onaylanmış olarak, kapalı zarf içinde sunulmalıdır. Transkript, not sistemi ve öğrenim dili hakkında açıklayıcı bilgi içermiyorsa, bu bilgileri içeren belgeler transkripte eklenmelidir.)

5. Öğrencinin, ÖSYM tarafından yapılan sınava girdiği yıla ait YKS sonuç belgesinin internet çıktısı

6. Öğrencinin, disiplin cezasını alıp almadığına ilişkin belge

7. İngilizce Yeterlilik Belgesi (Türkçe programlar hariç)

8. Nüfus cüzdanlarının arkalı önlü kopyası