COVİD 19 Güncel Bilgiler Semineri Gerçekleştirildi.

Bütün dünyayı etkisine COVİD 19 pandemisi hakkında daha odaklı bir farkındalık yaratmak ve salgının son durumuna yönelik güncel bilgi sağlanması amacıyla; Çocuk Kan ve Genetik Hastalıkları Uzmanı, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duran CANATAN Hocamızın katılımları ile COVİD 19 Güncel Bilgiler Semineri, Üniversitemizin Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof.Dr.İsmail YÜKSEK açılış konuşmasında, COVİD 19 pandemisinin yarattığı etkilere değindi ve bu konudaki farkındalığın, alınacak önlemlerin önemini vurguladı.

Prof. Dr. Duran CANATAN, seminer program akışında COVİD 19 pandemisinin genel seyri, coronavirüs genetiği, mutasyonlar, aşı - bağışıklık ve son dönemdeki duruma yönelik bilgileri ve tespitlerini katılımcılar ile paylaştı.

Soru - cevap oturumu ile sona eren seminere yoğun ilgi ve katılım sağlandı. Etkinlik aynı zamanda Antalya Bilim Üniversitesi Youtube hesabı üzerinden canlı olarak gerçekleştirildi.

Değerli sunumu, sağladığı bilgilerden ötürü Prof. Dr. Duran CANATAN Hocamıza ve etkinliğe ilgi gösterip, katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.