Hatice Reyhan ÖZİYCİ
  • Araştırma Alanları

    Gıdalardaki kimyasal bileşiklerin tat etkileşimi

    Tokluk ve tat arasındaki ilişki

    Gıdaların duyusal özellikleri ve lezzet

    Doğal ve yapay tatlandırıcılar

    Tropikal meyveler

  • E-Posta Adresi

    hatice.oziyci@antalya.edu.tr

  • Lisans

    Atatürk Üniversitesi

  • Yüksek Lisans

    Akdeniz Üniversitesi

  • Doktora

    Akdeniz Üniversitesi

  • CV Görüntüle

Hatice Reyhan ÖZİYCİ

Hatice Reyhan ÖZİYCİ, 2005 yılında Atatürk Üniversitesi gıda mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2008 yılında Akdeniz Üniversitesi’nde yüksek lisans programını tamamlamıştır.  2014 yılında Akdeniz Üniversitesi’nden doktora derecesini almıştır. ÖZİYCİ, 2017 yılında Antalya Bilim Üniversitesi’nde çalışmaya başlamıştır.