Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Ç.U.A.M.
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Klinik Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Sosyal Ekonomik ve Politik Araştırmalar Merkezi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
hatice.oziyci@antalya.edu.tr
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Hatice Reyhan ÖZİYCİ, 2005 yılında Atatürk Üniversitesi gıda mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2008 yılında Akdeniz Üniversitesi’nde yüksek lisans programını tamamlamıştır. 2014 yılında Akdeniz Üniversitesi’nden doktora derecesini almıştır. ÖZİYCİ, 2017 yılında Antalya Bilim Üniversitesi’nde çalışmaya başlamıştır.
Biyoaktif Gıda Bileşikleri,
Tat Etkileşimleri,
Tropikal Meyveler,
Zirai/Gıda Atıklarından Katma Değerli Ürün Üretimi,
Yeni Ürün Geliştirme