Etkinlik Akdeniz kıyılarındaki en büyük Türk kenti Antalya'da tasarım ve yaratıcılığın kutlanmasını sağlayacaktır.

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi koordinasyonunda gerçekleştirilecek Antalya Bilim Üniversitesi Tasarım Festivali'nin ilki tasarım ve yaratıcılık adına farklı bir platform oluşturacaktır. Bahar dönemi akademik takviminde yer alan bu etkinlik 25-27 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Etkinlikte öğrencilerin sergileri, çeşitli sanat ve tasarım atölyeleri ile seminerler yer alacaktır.
Tasarım atölyeleri ve konuşmalar "Yeniden Düşün & Yeniden İnşa Et" teması adı altında gerçekleşecektir. Etkinlik atölyeleri, Antalya Bilim Üniversitesi kampüsünün görsel ve fiziksel kalitesinin geliştirilmesi amacını taşımaktadır. Çevremizdeki görsel ve fiziksel özellikler, belirli düşünceleri tetikler ve bu düşüncelere göre davranışlarımızı şekillendirir. Bu etkinlikteki tasarım atölyelerinin içeriği öğrencilerin çevreyle olan ilişkilerini anlamalarına ve bu ilişkiyi yeniden düşünerek, çevrelerini yeniden inşa etmelerine yardımcı olacak bir yol yaratmayı amaçlıyor.

Design Festivalin programını görmek için buraya tıklayın.

Atölyelerin açıklamalarını görmek için buraya tıklayın.