Üniversitemiz, 2021 Aralık ayında akredite denetim kuruluşu tarafından gerçekleştirilen dış denetim ile ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standardı gereklilikleri bakımından değerlendirilmiş; yerinde gerçekleşen denetim sonrasında 29.12.2021 tarihi itibariyle uygunluğu onaylanarak belgelendirilmiştir.

Üniversitemiz Gıda Mühendisi Emel Çolak başta olmak üzere belgelendirme sürecinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder; başarılarının devamını dileriz.

Bir sonraki hedefimiz, kurulum ve belgelendirilme aşamalarını tamamlayıp ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi standardını Üniversitemize kazandırmaktır. Sürece katkı sağlayacak ve destek verecek tüm paydaşlarımıza şimdiden kolaylıklar dileriz.