Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Eşref DEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma TURNA DEMİR’in TÜBİTAK Araştırma Projesi TÜBİTAK-1002-Hızlı Destek Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Eşref DEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma TURNA DEMİR’in “İn vivo deri korozyon testi için farklı nanopestisit formülasyonların ümit verici yeni bir alternatif model organizma olarak Drosophila melanogaster’de araştırılması başlıklı araştırma proje başvurusu TÜBİTAK-1002-Hızlı Destek Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Eşref DEMİR

Araştırmacı: Dr. Öğr. Üyesi Fatma TURNA DEMİR

Antalya Bilim Üniversitesi olarak akademisyenlerimizi tebrik ediyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.