Değerli öğrencilerimiz,

• Yaz okulu eğitimi yüz yüze yapılacak olup  ders kayıt başvuruları akademik takvimde belirtildiği üzere 20.06-24.06.2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

• Akademik Takvim web sayfamızdadır. https://www.antalya.edu.tr/tr/akademik-takvim linkinden ulaşabilirsiniz.

• Yaz okulu ücreti ödenmesi için Son ödeme tarihi 24.06.2022’ dir.

• Ödeme seçenekleri iletimiz ekindedir.

• Kayıt olduğunuz ders/derslerin açılmaması durumunda paranız iade edilecektir.

• AKTS'si 3'ün altında olan dersler için yaz okulu ücreti 1200 TL'dir.

• Yaz okulunda ders alan öğrencilere öğrenim ücreti bursları ve varsa diğer bursları oranında indirim uygulanmaz.

• Yaz okulu, lisans ve ön lisans eğitim ve öğretimi için öngörülen öğretim süresinin dışında olup; akademik takvimi ve ücreti ayrı değerlendirilen ve kararlaştırılan öğretim dönemidir.

• İhtiyaç duymanız halinde ubs.antalya.edu.tr üzerinden yaz okulu yönergesini inceleyebilirsiniz.

• 2021-2022 eğitim öğretim yılı yaz okulunda alınabilecek ders sayısı 3 olarak tanımlanmıştır.

• Yaz Okulunda kayıt, öğrencinin isteğine bağlıdır.

• Ödeme işlemleri ile ilgili abu.finance@antalya.edu.tr ile iletişime geçebilirsiniz. (Üniversitemizin anlaşmalı olduğu Kredi Kartlarına 2 Taksite kadar yapılabilir ya da  Üniversiteye ait banka hesap numarasına “Öğrenci Ad- Soyad /TC kimlik numarası/Seçilen Derslerin Kodları” mutlaka belirtilerek doğrudan havale veya EFT yöntemiyle tek seferde yapılabilir. Kredi Kartı ödeme işlemleri, Öğrenci Ad-Soyad /TC kimlik numarası/Seçilen Derslerin Kodları” mutlaka belirtilerek https://payment.antalya.edu.tr/ web adresinden yapılabilmektedir. Yaz Okulu için ödeme seçeneklerimiz ektedir.)

Yaz Okulu Açılacak dersler için tıklayınız.

Yaz Okulu Kayıt İşlemleri İş Akış Şeması aşağıdaki gibidir;

Öğrenci almak istediği dersleri danışmanına onaylatır +  danışman onaylı dilekçe ile finans departmanına ödemesini yapar + onaylı dilekçe ve ödeme dekontu ile Öğrenci İşleri Müdürlüğü aracılığıyla kayıt işlemleri tamamlanır.

Dear Students,

·       Summer school lessons will be held face-to-face, and course registration will be made between June 20 and 24, 2022, as stated in the academic calendar.

·       The Academic Calendar can be found on https://www.antalya.edu.tr/tr/akademik-takvim.

·       Deadline for paying the summer school fee is June 24, 2022.

·       Payment options are in the attachment.

·        You will be refunded if the course/courses you register to is/are not opened.

·         Summer school fee is 1200 TL for courses with less than 3 ECTS  credits.

• Students in the summer school will not be offered discounts in proportion to their tuition scholarships or other scholarships.

•  Summer school period is not included in the education period of undergraduate and associate education, and the academic calendar and tuition fee for the summer school are calculated and determined independently.

·         You can see the Directive on Summer School on ubs.antalya.edu.tr if needed.

·         The maximum number of courses that can be taken from the summer school is 3 for the Academic Year 2021-2022.

·         You can contact abu.finance@antalya.edu.tr for payment procedures (You can make the payment in up to 2 installments with a credit card that the university has agreement with, or the full amount can be transferred to the bank account of the University via Direct Transfer/EFT by stating the “Full Name of the Student / TR Identity Number/Codes of Selected Courses.” The same information should also be provided when payment is made via credit card on https://payment.antalya.edu.tr/. Payment options are included in the attachment).

Click here for the courses to be opened in the Summer School.

Below is the Workflow Diagram for the Summer School Registration Procedure

SUMMER SCHOOL REGISTRATION PROCEDURE

THE STUDENT OBTAINS WRITTEN APPROVAL FROM THE ADVISOR WITH E-MAIL THAT INCLUDES THE CODES OF THE COURSES THAT WILL BE TAKEN FROM THE SUMMER SCHOOL.

THE STUDENT MAKES PAYMENT TO THE DIRECTORATE OF FINANCIAL OFFICE (RECTORATE BUILDING, FIRST FLOOD, RGS-15) WITH THE APPROVED E-MAIL.

UPON PAYMENT, THE STUDENT APPLIES TO THE DIRECTORATE OF STUDENT AFFAIRS WITH THE BANK RECEIPT AND E-MAIL APPROVED BY THE ADVISOR.

THE COURSES FOR WHICH APPROVAL AND PAYMENT PROCEDURES HAVE BEEN COMPLETED ARE ADDED TO THE STUDENT’S SYSTEM BY THE DIRECTORATE OF STUDENT AFFAIRS.

AFTER THE END OF THE APPLICATION PERIOD, THE COURSES THAT ARE OPENED WILL BE ANNOUNCED ON THE WEBSITE.

STUDENTS WILL START THEIR LESSONS

STUDENTS WILL APPLY TO THE DIRECTORATE OF FINANCIAL OFFICE TO GET A REFUND FOR COURSES THAT ARE NOT OPENED