STUDY IN TURKEY YÖK (YÜKSEKÖĞRETİM KURULU) SANAL FUARI 2020

Pandemi döneminin olumsuz etkilerini azaltmak ve Türkiye'ye öğrenci akışının sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üniversitelerimizde okumak isteyen uluslararası öğrenciler için sanal bir fuar düzenleniyor.  Sanal fuarın 20-22 Temmuz 2020'den 08.00-20.00 (GMT + 3) arasında www.virtualfair-yok.gov.tr  ​​üzerinden gerçekleşeceğini bildiririz.

Sanal fuar sırasında, uluslararası öğrenciler, prestijli Türk üniversitelerinin temsilcileriyle çevrimiçi olarak tanışma fırsatı bulacak ve kabul, öğrenim ücretleri, konaklama, burs olanakları vb. Hakkında ayrıntılı bilgi edinecekler. Antalya Bilim Üniversitesi olarak aday öğrencilerimize ulaşabilmek amacı ile biz de bu fuarda yerimizi aldık. Antalya Bilim Üniversitesi stand numarası ise 117’dir.

Tüm aday öğrencilerimiz yukarıda belirtilen linkten kayıtlarını yaptırabilir ve Antalya Bilim Üniversitesi hakkında canlı sohbet ve çevrimiçi toplantı ile bilgi alabilirler. Fuara katılıp, Antalya Bilim Üniversitesi standını ziyaret edebilir ve aynı zamanda bu fuardan daha geniş kitlelerin haberdar olması adına, sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz. Kullanılması gereken etiketler ise: #YÖKvirtualfair2020, #studyinTurkey, #discoveryourpotential

ABÜ Ailesi olarak şimdiden tüm katılımcılara güzel ve verimli bir fuar dileriz.