Öğr. Gör. Ramazan Sarı BIM Coffee Talks’da Konuştu

BIM4TURKEY Türkiye'de Yapı Bilgi Modellemesi (YBM) ya da bilinen adıyla Building Information Modelling (BIM) farkındalığını arttırmak ve nitelikli bir çalışma ağı oluşturmak amacıyla çeşitli yerlerde etkinlikler düzenlemektedir. BIM konusunda Türkiye'nin yurtdışı ile iletişim kanalı olan BIM4TURKEY; Antalya'daki profesyonellerin ve öğrencilerin buluşacağı BIM Coffee Talks ile ilk organizasyonunu gerçekleştirdi.

BIM4TURKEY’nin Antalya temsilcisi olan uBIMAntalya öğrenci topluluğu, BIM kavramı ve dünyadaki BIM olgunluğu üzerine konuşmak üzere Antalya Bilim Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi Ramazan SARI ile Konyaaltı Beaver Coffee Shop’ta buluştu. Bu alanda faaliyet veren profesyoneller, Antalya Bilim ve Akdeniz Üniversitelerinden gelen öğrencilerle birlikte BIM’in ortaya çıkışı, içeriği ve dünyada ve Türkiye’de BIM uygulamaları üzerine söyleşi gerçekleştirildi.