Akademik Zirve Etkinliği

Hızlı değişimin ve globalleşmenin günümüzün temel anlayışı olduğu dünyada, bilimin ve insanın en temel değer olduğu noktasından hareketle; Antalya Bilim Üniversitesi, tüm akademisyenlerini, 7 – 11 Şubat 2022 tarihleri arasında Akademik Zirve’de buluşturuyor.

Döşemealtı Kampüsümüzde düzenlenen Akademik Zirve’de, kurum kültürü ve kimliğini geliştirmek, akademisyenler arasında ortak uygulama birliğini pekiştirmek, katılımcı yaklaşımı artırmak, deneyimli ve kendi alanında uzman akademisyenlerin know-how paylaşımı ile öğrenme kültürünü üniversite genelinde yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail YÜKSEK’in açılış konuşması ile bugün başlayan zirvede, 5 gün boyunca toplam 22 oturumda 32 konuşmacı akademisyenimiz yer alacak.

İlki bu yıl düzenlenen ve akademisyenlerimizin birbirlerinin çalışma alanları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmasına yönelik iletişim zeminini oluşturulması hedeflenen zirvede; disiplinler arası çalışmaları teşvik etmek ve yenilikçi bakış açısıyla, eğitim ve öğretim alanındaki güç birliğinin daha da etkin hale getirilmesini etkinliğin amaçları arasında yer alıyor.