Antalya Bilim Üniversitesi Aşçılık Programı Mezuniyetini Gururla Kutladı

15.05.2025

Antalya Bilim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, 2024-2025 Akademik Yılı Kep Giydirme ve Yıl Sonu Buluşma Etkinliği ile mezuniyet heyecanını büyük bir gururla yaşadı. Üniversitenin Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir ZOROĞLU, ABÜ Genel Sekreteri Çağatay ASLAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet AKTAN, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Fatih AK ve 7 Mehmet Restoran’ın sahibi Mehmet AKDAĞ teşrif etti.

Etkinlik, açılış konuşmaları ile başladı. Konuşmalarda, Aşçılık Programı öğrencilerinin yıl boyunca uluslararası mutfak yarışmalarında elde ettikleri başarılar ve gösterdikleri özverili çalışmalar vurgulandı.

Program kapsamında, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) iş birliğiyle yürütülen çalışmalar sonucunda öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Sektöre katkı sunan paydaşlara teşekkür plaketleri verilirken, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri sunuldu.

Müzik dinletisiyle renklenen etkinlikte, öğrenciler sembolik kep giydirme töreniyle mesleki hayata adım atmanın gururunu yaşadı. Gün, kapanış ve ikramlarla son buldu.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak, mutfak sanatlarında nitelikli bireyler yetiştiren Aşçılık Programı öğrencilerimizi kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.