Akdeniz ve Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Karşılaştırmalı Hukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi
Antalya Bilim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali'nde gösterdikleri üstün performansla bizleri gururlandırdı!
Türkiye'nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olarak bilinen, İstanbul Şile’de 18-21 Aralık 2024 tarihlerinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ( TAŞFED) tarafından 49 farklı ülkeden 2000’den yarışmacının katılımıyla 21.si gerçekleştirilen yarışmaya Antalya Bilim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz damga vurdu. Öğrencilerimiz, 6 kategoride; 5 ALTIN Madalya, 1 BRONZ Madalya ve ALTIN KEPÇE ödüllerini kazandı.
Bu başarı, öğrencilerimizin yeteneklerini ve özverilerini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanılan ödüller, hem üniversitemizin hem de öğrencilerimizin gastronomi alanındaki yetkinliğini pekiştirmiştir.
Öğrencilerimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyor ve gelecekteki yarışmalarda da aynı azim ve kararlılıkla devam etmelerini diliyoruz. Antalya Bilim Üniversitesi olarak, gastronomi alanındaki eğitimimize ve öğrencilerimizin başarılarına her zaman destek vermeye devam edeceğiz.
Öğrencilerimizin Yarıştığı Kategoriler ve Ödüller
Altın Şef Kategorisi / Altın Madalya
Sergen KOÇAK
Ana Yemek Yarışması / Bronz Madalya
Zeynep Bilge YILMAZ
Restoran Tatlı Yarışması / Altın Madalya
Kutay TAKAZ
Taze Makarna Yarışması / Altın Madalya
Irmak DEMİRTAŞ
Dünya Mutfakları Ekip Yarışması / Altın Madalya
Ayşe Nil KAMÇI
Arda Kaan KARATAŞ
Azra Nida UZUNKAYA
Ayhan ZENCİRCİ
Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması / Altın Madalya / Altın Kepçe
Devrim Toprak KILIÇ
Yusuf KATLANÇ
Eylül Ekin YORULMAZ
Fatma KAHRAMAN
Koordinasyon Ekibi
Dudu Tuana KOÇ
Erdem AYKAÇ