Antalya Bilim Üniversitesi’ne Mütevelli Heyeti Başkanımız Fettah Tamince’den Ziyaret

Antalya Bilim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Fettah Tamince, üniversitemizi ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret esnasında samimi bir sohbet ortamında bulunan Tamince, öğrencilerle birlikte üniversitenin yemekhanesinde öğle yemeği yedi.

Öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyen Sayın Tamince, aynı zamanda onların kariyer gelişimleriyle ilgili değerli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere kendi iş tecrübelerinden örnekler vererek, profesyonel hayatta başarıya ulaşmanın yollarını anlattı ve gelecek hedeflerine yönelik stratejik planlamalar yapmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Bu anlamlı ziyaret, öğrenciler tarafından büyük ilgi ve memnuniyetle karşılandı. Antalya Bilim Üniversitesi, öğrenci odaklı yaklaşımıyla öğrencilerinin kişisel ve profesyonel gelişimlerini desteklemeye devam etmektedir.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak, "Bilimin Işığında Yeni Ufuklara" mottosuyla geleceği parlak, ufku geniş öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.