Antalya’da SİAD’lar Paneli

Antalya’da SİAD’lar paneli gerçekleştirildi

Antalya Bilim Üniversitesi Rektörlük bünyesinde faaliyet gösteren SEPAM (Sosyal, Ekonomik ve Politik Araştırmalar Merkezi) tarafından düzenlenen “Sivil Toplum Kuruluşları ve Şehirlerine katkıları: Antalya’da SİAD’lar” konulu panel 08.05.2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Panele, Prof.Dr. H.Tarık Oğuzlu’nun moderatörlüğünde düzenlenen panele BAKSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Abdullah Erdoğan, AGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Figen Sayın Yıldıran, YÖRSİAD Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve BAKSİFED Genel Sekreteri Sn. Semih Beken, Antalya Bilim Üniversitesi  Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Işıl Cerem Cenker Özek ve Dr. Öğretim Üyesi Didem Çakmaklı İşler ve Antalya Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli isimleri katıldı.