Dr. Öğr. Üyesi Dağlar EKŞİ, Dr. Öğr. Üyesi Hale AKDAĞ ve Arş. Gör. Kerem ÖZ'ün Başarısı

Değerli ABÜ Ailesi,

Maribor Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından çıkarılan "Protecting Children's Rights in Civil, Criminal and International Law - Under a Touch Of Digitalization" kitabında, Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi mensuplarından Dr. Öğr. Üyesi Dağlar EKŞİ'nin "Inheritance of a Commercial Enterprise to a Minor and the Minor's Title as a Merchant in Accordance With the Provisions of the Turkish Commercial Code" konulu; Dr. Öğr. Üyesi Hale AKDAĞ'ın "Detention of Children in Türkiye: Sounds Good Doesn't Work" konulu ve Arş. Gör. Kerem ÖZ'ün "Ein kurzer Überblick über den Begriff der Berücksichtigung des Kindeswillens im türkischen Zivilrecht" konulu kitap bölümleri yayımlanmıştır.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak Dr. Öğr. Üyesi Dağlar EKŞİ, Dr. Öğr. Üyesi Hale AKDAĞ ve Arş. Gör. Kerem ÖZ'ü tebrik ediyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.