Dr. Öğr. Üyesi Hatice Reyhan ÖZİYCİ' nin Akademik Başarısı

Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Reyhan ÖZİYCİ, gıda endüstrisindeki kayıp ve atıkların önlenmesi, yönetimi, miktar belirlenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla oluşturulan CA22134 - Sustainable Network for Agrofood Loss and Waste Prevention, Management, Quantification and Valorisation (FoodWaStop) isimli COST aksiyonu kapsamında, zirai-gıda atıklarının değerlendirilmesi ve döngüsel bio-ekonomi odaklı çalışma grubuna dahil olmuştur.
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Reyhan ÖZİYCİ’yi bu iş birliğinden dolayı tebrik eder, çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.