Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen Çiğdem Akbaş'ın Makalesi 'Humanities and Social Sciences Communications' Dergisinde Yayına Kabul Edildi

Antalya Bilim Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen Çiğdem AKBAŞ'ın  "Measuring the impact of enterprise risk management on performance, value, and risk indicators of Borsa Istanbul XBANK companies with data mining prediction models” başlıklı makalesi Humanities and Social Sciences Communications (SSCI/Q1, Impact Factor: 3,7) dergisinde yayına kabul edilmiştir.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen Çiğdem AKBAŞ'ı tebrik ediyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.