Drama ve Tiyatro Topluluğu’ndan başarılı iki oyun

Okulumuz öğrenci topluluklarından Drama ve Tiyatro topluluğu iki oyunu seyirciyle buluşturmuştur.

Sergilenen ‘Çılgın Bir Aşk’ isimli komedi oyunu öğrenciler ve personel tarafından beğeni toplamıştır. Seyircilerin kahkahalarıyla eşlik ettiği oyunda rol alan öğrenciler için de önemli kişisel gelişim ve oyunculuk becerileri kazanılmıştır. Doğaçlamalardan ‘Yine Bekleriz’ adlı sahne performansına dönüşen drama gösterisi ise iki bölümden oluşmuştur ve beklemek temalıdır. İlk bölümde oyuncuların kendi yazdıkları metinler üzerinden ortaya koydukları kısım seyirciyi sorgulamaya iten oyunculara ise sosyal gelişim ve birlikte çalışma becerisi katmış bir bölümdür. İkinci bölüm ise seyircilerin katılımıyla oyuncuların ortaya koydukları yaşamımızdaki bekleyişleri konu alan doğaçlama performansıdır.

Birbirini besleyen iki alan olan drama ve tiyatro oyunlarıyla izleyicilere iki farklı seyir tadı sunulurken oyunculara ise özgüven, kendini doğru ifade edebilme, beden dili ve sesi etkili bir biçimde kullanabilme becerileri gibi ileriki hayatlarında faydalı olacak nitelikler kazandırılmıştır.

Oyunculara emekleri ve güzel performansları için seyircileri ise orada oldukları için teşekkür ederiz