Endüstri Mühendisliği ve Uygulamaları Küresel Ortak Konferans

Global Joint Conference on Industrial Engineering and Its Application 
Areas (GJCIE) 2024
Ağustos 7-9, 2024

http://www.gjcie.org/

 

Sizi 7-9 Ağustos tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Global Joint Conference on Industrial Engineering and Its Application Areas (GJCIE) 2024 organizasyonuna davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. GJCIE 2024 aynı lokasyonda düzenlenecek 3 konferanstan oluşmaktadır. Bu konferanslar:

•The 9th Global Conference on Industrial Engineering (GCIE)
•The 10th Global Conference on Healthcare Systems Engineering and Management (GCHSEM)

•The 11th Global Conference on Engineering and Technology Management (GCETM)

GJCIE 2024 araştırmacılar, uygulayıcılar ve eğitimcilerin endüstri mühendisliği alanındaki en son yenilikler, trendler, deneyimler ve zorlukları sunup tartışacakları uluslararası bir forum olacaktır. GJCIE 2024 akademi ve endüstriden uzmanları bir araya getirerek yukarıda belirtilen alanlardaki en son araştırma sonuçlarının, trendlerin ve Pratik uygulamaların paylaşılmasını sağlayacaktır.

GJCIE 2024’ün teması “Yapay Zeka Çağında Endüstri Mühendisliği” olarak belirlenmiştir.  Bildiri özetleri veya tam metinli bildirilerin sisteme yüklenmeleri için son tarih 5 Nisan 2024'tür.  Konferansa dinleyici olarak veya özet/tam metinli bildiri sunarak katılabilinecektir. Kabul edilen ve sunulan tam metinli bildiriler Springer tarafından Lecture Notes in Management and Industrial Engineering Serileri kapsamında bir kitapta yayınlanacaktır (onay bekleniyor). Kabul edilen bildiri özetleri konferansın özet kitabında yer alacaktır. Tüm gönderimler İngilizce olmalıdır. Ancak sözlü sunumlar İngilizce veya Türkçe (simültane çeviri yapılmayacaktır) yapılabilir.